• VVD: Leidschendam-Voorburg een groene topstad om te wonen24.02.2014

  “Inwoners en bedrijven waarderen onze groene stad Leidschendam-Voorburg”, merkte VVD-lijsttrekker Heleen Mijdam op tijdens de VVD-campagnedag van afgelopen zaterdag.

  “Goed bereikbaar, midden in de Randstad, groen, water en historie maken Leidschendam-Voorburg tot een plek waar menigeen zich thuis voelt. Een aantrekkelijke stad dus, waarvoor de VVD zich de komende jaren opnieuw zal inzetten.”

  Kwaliteitsimpulsen
  De gehele campagnedag stond de Groene Woonstad centraal. De VVD bezocht onder meer Houtzaagmolen de Salamander aan de Vliet in Leidschendam. Daar complimenteerde ze het bestuur van de Stichting de Salamander met de vele initiatieven om de molen aantrekkelijker te maken voor toeristen en recreanten. En met het feit dat de gemeente geld heeft gekregen van de provincie Zuid-Holland om bij de Salamander - en bij Park Rozenrust - een aanlegsteiger te bouwen voor de pleziervaart. "Alle kwaliteitsimpulsen voor het groen en water in onze stad, de watersport en de vrijetijdseconomie. De afgelopen jaren heeft de VVD op dit terrein al veel weten te bereiken. Daar gaan we dus mee door."

  - VVD punten Groene Stad »
  - Lees het volledige bericht »

  Bron:
  VVD Leidschendam-Voorburg

  « ga terug