• Tweede keynote spreker Nationale Groendag 2013 bekend29.08.2013

  Tijdens de Nationale Groendag 2013 geeft Rob van Kalmthout, commercieel manager bij Heijmans Vastgoed, een inleiding over de rol van het groen op de vastgoedmarkt. Van Kalmthout gaat in op de cultuurverandering binnen de vastgoedwereld, namelijk van aanbodgedreven naar vraaggedreven.

  Bouwen wordt volgens Van Kalmthout niet meer bepaald door het maken, maar door het bedenken: ‘Je zoekt als ontwikkelaar naar die binnenstedelijke gebieden die een waardesprong kunnen maken. Niet alleen in financiële zin, maar ook maatschappelijk. Het uitgangspunt is dat die waardesprong nu samen gemaakt moet worden, ook met kleinere investeerders zoals winkeliers en bewoners.’

  Over Rob van Kalmthout
  Rob van Kalmthout is verantwoordelijk voor commercie bij Heijmans Vastgoed. Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten op het gebied van vastgoed, woningbouw, utiliteit, wegen en civiel combineert. Het onderdeel Vastgoed initieert, ontwikkelt en realiseert complexe binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen tot kleinschalige woningbouwprojecten. Momenteel werkt Van Kalmthout aan een promotieonderzoek waarin de centrale vraag is hoe een projectontwikkelaar tot een klantgericht woningontwerp komt.

  Meer informatie over de Nationale Groendag
  - Aanmelden »
  - Programma »

   


   

  « ga terug