• Tilburgers worden gevraagd mee te denken over invulling stadspark01.02.2016

  Tussen de Hart van Brabantlaan en de Spoorzone in Tilburg komt een stadspark van 7,5 hectare. Tilburgers kunnen meedenken over de invulling. Dat kan onder meer tijdens een inspiratiebijeenkomst op 18 februari.

  Tijdens dit evenement in het Soul Café aan TalentSquare 333 kunnen bezoekers inspiratie opdoen en andere initiatiefnemers ontmoeten. En er is de mogelijkheid om samen iets op te zetten voor het stadspark. De bijeenkomst is bedoeld voor bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Tilburgers die al een idee hebben ingediend voor het park, het voormalige Van Gend- en Loosterrein, zijn uiteraard ook welkom op de avond. De avond is georganiseerd door de regiegroep VGL-terrein.

  Stadslandbouw
  Het stadspark is geschikt voor sportfaciliteiten, stadslandbouw, horeca en (tijdelijke) evenementen.

  Aan zet
  Informatie over de plannen voor het park staat op tilburgaanzet.nl. Op deze site staat ook informatie over het programma van 18 februari. De regiegroep is een onafhankelijke stuurgroep die, in opdracht van wethouder Berend de Vries, kijkt naar de ideeën voor de toekomstige ontwikkeling en invulling van dit binnenstedelijke gebied.

  Bron:
  Gemeente Tilburg

  « ga terug