• Peter Koop nieuw bestuurslid Stichting Groenkeur08.02.2018

    Per 1 maart 2018 is Peter Koop (36) benoemd tot bestuurslid van Stichting Groenkeur namens de dak- en gevelbegroeners. Peter heeft na zijn hoveniersopleiding gestudeerd aan de HAS Den Bosch in de richting Tuin- en Landschapsmanagement.

    Op dit moment werkt Peter als Regiomanager bij Enk Groen en Golf in Drachten, waar de nadruk ligt op kortgrasbeheer en hoogwaardig terreinaanleg. Hiervoor heeft hij veel ervaring opgedaan bij ZinCo Benelux, een specialistleverancier in daktuinen. Binnen Groenkeur is Peter al langer actief als lid van de Technische Commissie Dak- en Gevelbegroening, waar hij heeft geholpen om de kwaliteit van dit vakgebied een impuls te geven. Hij zal een nieuw en fris geluid laten horen binnen het bestuur.

    Stichting Groenkeur
    Groenkeur is het enige onafhankelijke keurmerk voor de groene sector. Stichting Groenkeur stelt zich tot doel de kwaliteit van het vakmanschap en het duurzaam ondernemen van de groenprofessionals te bevorderen. Een Groenkeur-certificaat verzekert opdrachtgevers ervan dat de kwaliteit periodiek wordt gecontroleerd door een onafhankelijke certificatie-instelling. Bedrijven en personen die in het bezit zijn van een Groenkeur-certificaat tonen hiermee aan dat zij kwaliteit serieus nemen en dat zij voldoen aan de eisen die opdrachtgevers stellen aan geleverde diensten en producten. 

    « ga terug