• Heemskerk sluit aan bij Beter in het Groen11.02.2016

  De frisse buitenlucht en vooral groene natuur doet goed. Om inzichtelijk te maken wat er allemaal in de omgeving te doen is, heeft de gemeente Heemskerk zich aangesloten bij het samenwerkingsverband Beter in het Groen. De Beter in het Groen-zoeker bundelt de informatie over bijvoorbeeld wekelijkse wandelgroepen, beweeglessen in de buitenlucht en coaching in de natuur. 

  De groene natuur nodigt uit tot bewegen en stimuleert de geestelijke en lichamelijke ontwikkeling van jong tot oud. Of u onder begeleiding wilt wandelen, wilt gaan sporten of coaching in de natuur wilt. Het kan allemaal. Via Beter in het Groen is gezond aanbod in de natuur verzameld in een landelijke online database. Dit maakt het aanbod beter vindbaar voor potentiële deelnemers, mantelzorgers, scholen, artsen, verpleegkundigen en andere verwijzende gezondheidsprofessionals.

  Bekijk het aanbod
  Beter in het Groen-zoeker geeft het gezond aanbod in de groene omgeving van Heemskerk weer. Vul uw postcode in en bekijk het aanbod in het groen in uw buurt.

  De Beter in het Groen-zoeker is mede mogelijke gemaakt door de Provincie Noord-Holland.

  Bron:
  Gemeente Heemskerk

  « ga terug