• Financiering voor groene buurtprojecten in Deventer02.09.2015

  De Groene Loper Deventer verbindt en ondersteunt groene buurtinitiatieven door workshops en activiteiten te organiseren. En door projecten financieel te helpen. Geïnteresseerde buurtprojecten kunnen tot en met september een ondersteuningsvoucher aanvragen.

  Deventer barst van de plekken waar buurtbewoners de handen ineen slaan om samen het (openbaar) groen in hun omgeving  te beheren of anders vorm te geven: van natuurspeelplek tot buurtmoestuin. Goed nieuws, want daardoor knapt de buurt op, leren buurtbewoners elkaar beter kennen en worden mensen gezonder. Kijk voor meer informatie op www.groeneloperdeventer.nl.

  Groene Loper Deventer
  IVN Overijssel en De Ulebelt verbinden in het project Groene Loper Deventer bestaande buurtinitiatieven in het groen, en maken deze initiatieven zichtbaar, zodat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met de natuur dicht bij huis. De Groene Loper Deventer maakt onderdeel uit van de Groene Loper Overijssel, een project van de provincie Overijssel om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij natuur, landschap en biodiversiteit.

  Bron:
  Overijssel Duurzaam

  « ga terug