Strategische partners

Onderstaande Nederlandse bedrijven onderschrijven De Vitale Groene Stad filosofie:

 • Griffioen Wassenaar BV
  In de afgelopen 10 jaar heeft Griffioen Wassenaar in samenwerking met partners vele honderden projecten aangelegd volgens een consequent, bewezen succesvol concept, Green to Colour. Met als missie: het terugbrengen van vasteplanten in de openbare ruimte, van stadspark tot verkeersgeleider
   
   
 • Van den Berk Boomkwekerijen
  Van den Berk Boomkwekerijen behoort tot de grootste boomkwekerijen van Europa en heeft naast de kwekerij in Nederland twee kwekerijen in Duitsland. Ze is gespecialiseerd in het kweken van bomen en heesters van gangbare tot zeer grote maten. Het assortiment omvat meer dan 1750 soorten laanbomen, heesters, leibomen, vormbomen, coniferen en rododendrons. Deze worden gekweekt op de bijna 500 hectares beslaande percelen.

   
 • Lageschaar Vaste Planten
  Lageschaar Vaste Planten is al meer dan 30 jaar een vaste planten kwekerij in het Gelderse Aalten en kweekt een groot sortiment vaste planten op eigen kwekerij. Wij leveren vanouds aan de professionele markt van hoveniers, grootgroenvoorzieners en gemeenten.

   
 • BTL Bomendienst B.V.
  BTL Bomendienst is de specialist voor kennisintensieve boomvraagstukken. Deze omvatten enerzijds specialistische verzorging, anderzijds advies op het gebied van ziekten en aantastingen, beleid en beheer. Wij werken daarvoor samen met diverse wetenschappelijke onderzoeksinstituten en gebruiken de nieuwste technologische ontwikkelingen in ons vakgebied.
   
 • BTL Advies B.V.
  BTL Advies is het ingenieursbureau met tuin- en landschapsarchitecten, technici, ecologen en andere specialisten. Daarmee hebben we de kennis en creativiteit in huis voor alle facetten van het gehele proces: planologische verkenning, ecologisch onderzoek, advies, ontwerp en de uitvoeringsbegeleiding.